Izvor: Alo.rs
09.10.2020 u 07:58
0

SRPSKI FUDBAL SE BUDI: Večiti dečak koji vredi milione evra je heroj KOJI PIŠE ISTORIJU

Konačno… Fudbalska reprezentacija Srbija uspela je da posle mnogo kritika obraduje naciju. Pala je Norveška (2:1), a posle meča u Oslu „orlovi“ su pokazali da imaju kvalitet i da njihovo vreme tek dolazi

Bilo je mnogo kritika, neki su čak i zaboravili da Srbija igra meč baraža, ali… Za sreću nam malo treba, pa je jedna utakmica potpuno raspalila vatru i ponovo upalila ona stari plamen ljubavi prema fudbalu.

Jeste meč rešen tek posle produžetaka, jeste bilo promašaja i nekih loših odluka, ali Srbija dugo nije odigrala ovako dobru utakmicu. Mi 20 godina nismo bili na Evropskom prvenstvu i baš zato ovo je bio mnogo važan meč. Sada nismo izgoreli, momci su pokazali da imaju karakter ali i kvalitet.

Centralna figura velike pobede bio je selektor Ljubiša Tumbaković! Često kritikovan, ovoga puta razbio je kolegu Lagerbeka. Narodski rečeno, pogodio je sve! Svaki potez selektora bio je na mestu, od stratne postane, načina igre, izmena pa sve do odbrane protiv moćnog Erlinga Halanda. Tumbaković je pokazao da ima fudbal u malom prstu..

Odličan utisak ostavio je i Flilip Đuričič! Petar Pan našeg fudbala, momak kojeg mnogi još uvek oslovljavaju sa mladi fudbaler i pored toga što ima 28 godina igrao je sjajno. Niko ga nije očekivao u startnoj postavi, bio je pravo iznenađenje selektora. I posle ove utakmice šteta je što nije pokazao više tokom karijere, a imao je mnogo prilike.

Gudelj je preorao teren, debitant Ristić je, kada se oslobodio treme, ispunio sve zadatke. Rajković je bio siguran na gol, dok je Stefan Mitrović stavio u džep moćne napadače rivala. Sjajan meč odigrao je i Darko Lazović.

PROČITAJTE I OVO

U SRBIJU STIGLE PNEUMOKOKNE VAKCINE: Cepivo je namenjeno državnim i privatnima domovima za stare i biće BESPLATNO

VEČERAS SVE ZATVORENO OD 23.00! Nove mere Vlade Srbije stupile na snagu, odmah kreću i RIGOROZNE KONTROLE

VUČIĆ: Ima jedan projekat, direktno uperen protiv interesa SR

UŽAS: Marija pokušala da pobegne od pomahnitalog ljubavnika koji joj je lupao na vrata, pravio zasedu, pa joj NAORUŽAN ULETEO U KOLA

O Tadiću, Milenkoviću i Kolarvu ne treba trošiti reči.

Za kraj ostao je momak od 100 miliona evra! Mnogima je bila smešna priča da Sergej Milinković Savić vredi toliko, ali svega nekoliko poteza dovoljno je da se vidi klasa.

Koliko bi igrača onako bocnulo loptu kod drugog gola? Malo… A upravo tu se vidi majstorstvo i klasa. 

Ostao je još meč sa Škotima. Neće biti lako, ali ako momci budu igrali kao u Oslu mi nemamo razloga za strah.

Fudbalska Srbija je ponovo ustala. Da li je vreme da ponovo cela nacija bude reprezentacija?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter