Izvor: agencije
15.12.2020 u 15:33
0

STANJE NA TABELI NIJE REALNA SLIKA: Damjanović očekuje preuzimanje kontrole

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da očekuje povoljan rezultat na teškom gostovanju Javoru u srpskom prvenstvu.

PROČITAJTE I…

UŽIVO! LAVROV U BEOGRADU Gost iz Rusije pročitao pismo Vladimira Putina (FOTO, VIDEO)

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Tetku DO SMRTI udarao ŠTAKAMA

RAZBIJEN LANAC PROSTITUCIJE Dve žene klijentima podvodile maloletnice

TEŠKA BORBA SA KOVIDOM: I dalje je veći broj prijema u bolnice nego otpusta

DOKTOR STEVANOVIĆ UPOZORAVA: Na Infektivnoj klinici MESTA VIŠE NEMA, velika je navala na kovid bolnice

– Uvek teško gostovanje, ali očekujem da bez obzira na kvalitet protivnika preuzmemo kontrolu i pokušamo da dodjemo do povoljnog rezultata. Poznajemo se dobro, biće to drugačija utakmica u odmosu na Kup, ali ipak bez mnogo nepoznanica. Stanje na tabeli i pozicija ekipe Javora nije realna slika i to nas sigurno neće zavarati, spremni smo na sve izazove – rekao je Damjanović u najavi utakmice.

Voždovac će sutra od 16.00 igrati protiv Javora u Ivanjici, u 19. kolu Super lige Srbije.

Fudbaler Voždovca Marko Gajić, koji je nekada igrao za Javor, kazao je da očekuje nezgodnu utakmicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

“Prošli smo u Kupu jer smo imali više sreće u izvodjenju penala, a sada nas očekuje znatno teža utakmica. Nezgodan teren, protivnik koji nema baš sjajne rezultate u poslednje vreme i sigurno će imati veliki motiv. Mi se spremamo kao i uvek da uspostavimo našu igru i da ispunimo sve zahteve, a rezultat da dodje kao nagrada za to“, naveo je Gajić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter