Izvor: Telegraf
13.12.2021 u 17:35
0

Stanković izveo najjaču Zvezdu na oproštaju od Marakane za 2021. godinu

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova igraju svoj poslednji meč na Marakani u 2021. godini, a protivnik u 20. kolu Supelige je Radnik iz Surdulice!

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Eraković, Dragović, Rodić, Srnić, Kanga, Ivanić, Ben, Katai, Pavkov.

Radnik: Ranđelović, Jokić, Radmanović, Bogdanovski, Milovanović, Subotić, Oreščanin, Medić, Nedeljković, Spasić, Janjić.

Radnik iz Surdulice je jedini tim koji je ove sezone pobedio Zvezdu u Superligi (2:1), te otuda ne čudi motiv koji izabranici Dejana Stankovića imaju na ovom duelu.

– Pristup utakmici mora biti drugačiji u odnosu na prvu utakmicu protiv Radnika. Za nas je meč u Surdulici bio jedno ozbiljno „buđenje“, hladan tuš. Nekada je dobro izgubiti da bi se „otreznili“, došli sebi, videli da nismo nepobedivi, zbili redove, popričali, takođe da „otpadnu zarezi“, ako postoje, napravimo grupu kao što jesmo, očvrsnemo i izađemo iz toga još jači, što smo i pokazali na poslednjih sedam utakmica. Pristup mora biti drugačiji, nama je cilj šest bodova bez obzira protiv koga igramo – rekao je Stanković u najavi meča.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter