Izvor: Sport.blic
13.12.2021 u 11:36
0

Stanković: Ne mislimo o umoru, svesni smo našeg cilja

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je pred utakmicu sa Radnikom, da njegovu ekipu muči umor, ali da su pobede za to penicilin.

Pobede su penicilin za sve, brže prolazi umor, lakše se prebrode napori, a tako će biti i sutra. Momci su dobro, vratili smo se iz Portugala, odmorili, trenirali. Smatram da su igrači spremni. Ne mislimo o umoru, jednostavno smo svesni šta je naš cilj, izjavio je trener Crvene zvezde uoči utakmice 20.kola Superlige protiv Radnika.

Stanković je izjavio da nema vremena za eksperimentisanje. 

– Ovo je delikatan momenat u sezoni, zbog pregršt utakmica i ogrmnog napora koji trpimo nemamo sada vremena za „eksperimente“. Verujem u sve momke, kao što se to pokazalo na utakmicama protiv Ludogoreca i Brage, kao i na mečevima u prvenstvu gde smo takođe rotirali. Treba ispoštovati „zalet“, igraće momci koji su izneli veći deo tereta tokom novembra i decembra – rekao je Stanković.

On je prokomentarisao i činjenicu da će protiv Radnika jubilarni 100. put sedeti na klupi Zvezde.

– Lepe i važne dve godine, kako za mene, tako i za klub, 100. takmica, kao da je prva. Sa istim žarom, voljom, koncentracijom ulazim u svaku utakmicu, sa puno emocija. Lep put, 100. utakmica na klupi, ali gledamo da to slavlje ostavimo za kasnije jubileje. Imamo zacrtan cilj ovog meseca, u 28 dana devet utakmica, na veoma dobrom smo putu da ostvarimo ono što smo dogovorili, a to je da pobedimo sve. Utakmica protiv Brage i prolaz u osminu finala, svrstao bih u pobedu i to veliku. Imamo još dve prvenstvene utakmice, videcemo šta i kako će nam vreme dozvoliti, ali smo spremni da igramo – poručio je Stanković i dodao da pristujp mora da bude značajno drugačiji nego u Surdulici kada je Radnik pobedio.

Utakmica između Zvezde i radnika igra se u ponedeljak od 18 sati, a ulaz na stadion „Rajko Mitić“ biće besplatan, uz navijački šal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter