Izvor: kurir
10.01.2021 u 18:06
0

Štutgart pobedio Augsburg na gostovanju!

Fudbaleri Štutgarta pobedili su danas Augsburg sa 4:1, u 15. kolu Bundeslige.

Štutgart je imao dva gola prednosti na poluvremenu, a strelci su bili Nikolas Gonsales iz penala u 10. i Silas Vamangituka u 29. minutu.

Marko Rihter je smanjio zaostatak Augsburga u 46. minutu, a konačnih 4:1 su u 61. u 87. postavili Gonsalo Kastro i Danijel Didavi.

Posao Štutgartu bio je olakšan u 76. minutu kada je Rihter isključen zbog dva žuta kartona.

SVE O KORONI

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA NAKON SMRTI MARADONE: Doktor optužen da je sve falsifikovao!

DULE VUJOŠEVIĆ ODABRAO IDEALNU PETORKU PARTIZANA OD IGRAČA KOJE JE TRENIRAO

TIRANA NE ZABORAVLJA DUEL SA SRPSKIM ŠAMPIONOM

Štutgart je pobedom prestigao Augsburg na 10. mestu na tabeli nemačkog prvenstva. Sada ima 21 bod, dva više od današnjeg rivala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter