Izvor: Happy BSC
15.11.2021 u 18:08
0

SUDIJA DEJAN NEDIĆ ZA „TELEMASTER“: Proradio nam je INAT I PONOS! Hvala sudiji što nas je isprovocirao, zbog njega smo POBEDILI!

Velikom pobedom nad Portugalijom, Srbija je izborila plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Hrabro su odigrali naši. Njihovu nameru da pobede nije sputao ni rano primljeni gol. Uspeli su da se izdignu, iskoriste preokret i plasiraju na Svetsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ: Otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio turnir – isto ti je – pica i pivo! Poručio je Mitrović

  O ovom istorijskom meču za srpski fudbal govorio je Dejan Nedić- fudbalski sudija. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI TENISER SVETA ĐOKOVIĆ PODRŽAO FUDBALERE

-Prelepo veče je bilo. Uživao sam gledajući meč. Najveća radost je bio gol Mitrovića.  Juče smo mogli da vidimo tragično suđenje od najboljeg sudije u Evropi. Reč je o sudiji  Danijelu Orsato, koji je svakako jedan od najboljih sudija sveta.  Postavljen je  za najteži mest u kvalifikacijama. Najteži je bio upravo po plasmanu, po dvema ekipama koje su trenutno  najjače  i u celim kvalifikacijama. Desilo se da nas je teško oštetio u drugoj minuti, apsolutni prekršaj nad našim igračima. Naš selektor i stručni štab su se ljutili sa pravom . Međutim, mi Srbi smo poznati po tome da nam proradi inat i ponos. Hvala sudiji što nas je isprovocirao!  Tako smo se izdigli iznad nepravde i pobedili.  Eto i nas u Kataru!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter