Izvor: Alo.rs
09.10.2020 u 11:10
0

SVE SE MENJA: Stanojević ima plan za put do vrha (FOTO)

Partizan je za svega nekoliko dana promenio tim. Trener Aleksandar Stanojević analizirao je pojačanja

On neće imati na raspolaganju odmah sve igrače zbog obaveza u nacionalnim timovima.

– Hvala Bogu da imamo dosta reprezentativnih igrača. Sa druge strane, ja sam ovde relativno nov i značilo bi mi da su ovde. Ali, ovo je prilika da podignemo novim igračima fizički nivo forme, da se uklope.

– Jojić je igrač koji znate šta je uradio ovde, oseća Partizan. Igrao je u Dortmundu, Kelnu, ozbiljnim ligama. Donosi nam ozbiljnost, karakter i što je najvažnije kvalitet. Sa njim možemo da igramo na više načina, jer može da igra na četiri pozicije.

O Obradoviću

– Obradović je reprezentativni kalibar, igrao je Svetsko prvenstvo. Donosi nam bolji ulazak u igru, kvalitetniju fazu napada. Ima osećaj pripadnosti klubu. Nije dugo bio u ritmu, ali nadam se da će brzo ući u ritam. Donosi i mogućnost da igramo sa trojicom pozadi, kao levi štoper. Tako bismo imali širok dijapazon i izbor.

O Marakoviću

SVE O SPORTU

SRPSKI FUDBAL SE BUDI: Večiti dečak koji vredi milione evra je heroj KOJI PIŠE ISTORIJU

SRBI URNISALI KRALJEVSKI KLUB: Valensija ubedljiva protiv Reala u Madridu

URNEBESNO! JOŠ JEDNO ČUDO: Isplivala prepiska pred utakmicu, braća Milinković Savić su sve predvidela (FOTO)

– Sveta je mlad otišao odavde. Dete Partizana, oseća klub, zna kakav je to teret. Njegova povoljnost jet bonus, insistirao sam na tim igračima. Pojačava nam konkurenciju i donosi drugačije mogućnosti sa bonus igračima.

O Bajbeku

– Bajbek mi se najviše dopao od četiri ili pet igrača koje smo gledali. Igrač koji ima odličnu tehniku, nastavak igre, dobru brzinu i završnicu. Nadam se da će nam doneti to. Nije još u ritmu, to bi mogao da bude problem. Zbog korone je završio sa klubom pre sedam meseci, ali trebaće malo strpljenja da dobijemo sve što želimo od njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter