Izvor: Alo.rs
19.08.2020 u 12:13
0

SVI SE PITAJU ŠTA ĆE ODLUČITI MESI: Najteži dani u karijeri

Posle jednog od najvećih debakla u istoriji kluba, 8:2 poraza od Bajerna u polufinalu Lige šampiona, španski novinari ponovo ističu kako ostanak Lionela Mesija u Kataloniji nije siguran.

Mesi je celu karijeru u Barseloni, ima 33 godine i donedavno su svi bili sigurni kako će se Argentinac penzionisati u katalonskom klubu. Doduše, Barsa je u poslednjim sezonama jako destabilizovana, finansijski i na terenu, pa se izgubio njen prepoznatljiv stil. Debakl u Ligi šampiona samo je poslednji čin katastrofalne sezone u kojoj je Barselona jedino bila blizu Realu u borbi za titulu španskoj prvaka, ali na kraju ni tamo nije imala pravu šansu.

Dok predsednik kluba Đozep Bartomeu uverava kako Mesi želi da završi karijeru u Barseloni, Marka, inače list naklonjen Realu, nije najsigurnija u taj scenario.

SVE O SPORTU

POČELE PRIPREME ZA NOVU SEZONU: Prednost Partizana što je tim ostao na okupu

PALA ODLUKA UEFE: Superkup u Budimpešti 24. septembra uz navijače na tribinama

PUNO SRCE: Objava Gorana Dragića oduševila ljubitelje košarke u regionu! (FOTO)

ŽURKA NA TRENINGU SRPSKOG ASA: Novak se prišunjao Damiru i napravio ludnicu

IVANIĆ ZADOVOLJAN REZULTATOM: Želi još pobedonosnih golova

Naime, Marka napominje kako se Mesi nećka oko produženja ugovora, a dva kluba već žele da ga dočekaju raširenih ruku. Radi se o Mančester sitiju i PSŽ-u.

Najveći aduti Sitija su Pep Gvardiola, koji je osvajao trofeje sa Mesijem u Barseloni, i Serhio Aguero, jako dobar Mesijev prijatelj iz reprezentacije. S druge strane, odlazak u PSŽ bi bio fascinantan potez jer bi u istoj ekipi u vrhu napada mogli videti trio Nejmar, Mbape, Mesi“, prenosi Marka.

PSŽ i Siti su opcije ako Mesi odluči da napusti Barsu već ovog leta, u suprotnom ima još dve opcije. Može pričekati da mu ugovor sa Barselonom istekne (ugovor mu traje do 30. 6. 2021) ili produžiti sa Barselonom.

Puno će toga zavisiti i od razgovora sa novim trenerom Ronaldom Kumanom, napominje Marka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter