Izvor: Telegraf
16.12.2021 u 20:59
0

TADIĆ POSLE ŽREBA: Poštujemo protivnike, ali naš cilj je jasan

Fudbalska reprezetacija Srbija se u novom ciklusu UEFA Lige nacija 2021/23. sastaje sa izazovnim rivalima, Švedskom, Norveškom i Slovenijom, a cilj je, kao i uvek kada je ovaj tim Orlova u pitanju – biti prvi!

Vedeta Orlova želi prvo mesto.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, kratko je prokomentarisao žreb za Ligu nacija.

– Bez sumnje, radi se o kvalitetnim rivalima. Siguran sam da nas očekuju jaki mečevi koji će u dobroj meri predstavljati i odličnu pripremu i proveru za Svetsko prvenstvo. Što se tiče mogućeg plasmana, poštovanje i respekt prema svima, ali naši ciljevi su jasni: želimo prvo mesto i promociju u Ligu A. Mnogo toga će zavisiti od junskih utakmica, kada ćemo u relativno kratkom periodu odigrati čak četiri utakmice. Ali, kako sam već rekao, bez dileme, Srbija ide na prvo mesto – rekao je kapiten Dušan Tadić.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Srbije igra u „B“ Ligi nacija. Orlovi će u grupi „4“ za rivale imati Švedsku, Norvešku i Sloveniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter