Izvor:
24.12.2017 u 15:11
0

TERZIĆ OTKRIO SVE ŠTO ZANIMA ZVEZDAŠE: Odbili smo ponudu od 5 miliona evra za Radonjića, Kanga blizu ostanka i produžetka saradnje!

Imali smo ponudu vrednu pet miliona evra za Nemanju Radonjića od jednog nemačkog kluba, ali smo je odbili, tvrdi generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Direktor crveno-belih je dodao da je ponudu odbio, jer smatra da će Radonjić uskoro vredeti mnogo više!

Imali smo ponudu od pet miliona evra za Radonjića. Jedan nemački bundesligaš je pokazao veliko interesovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač čije vreme tek dolazi – rekao je Terzić u razgovoru za Novosti.

On je dodao da nije nemoguće i da Ričmond Boaći na kraju ostane na "Marakani".

Mi za njega nemamo još nijednu konkretnu ponudu. Ima ugovor na tri godine i nikuda ne žurimo. Nervoza ne postoji, a otići će samo ako dobije konkretnu ponudu – objasnio je Terzić.

Čelnik crveno-belih je istakao da postoji mogućnost i da ostane Gelor Kanga u Zvezdi.

Sa Kangom smo blizu dogovora oko produžetka ugovora. Le Talek i Donald su već dve i po godine u klubu, verovatno je i kod njih došlo do zasićenja, a već su u godinama kada treba zaraditi neki novac. Pregovaramo i sa njima oko nastavka saradnje, ali se oni nećkaju – dodao je Terzić.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter