Izvor: Alo.rs
06.08.2020 u 09:42
0

TEŠKI DANI ZA SRBINA: Jović ponižen a problemi NE PRESTAJU

Nikako da prestanu problemi za nestašnog fudbalera.

Klubovi koji su bili zainteresovani za Luku Jovića redom odustaju od pokušaja da dovedu problematičnog Srbina koji je postigao dva gola za Real. Prvo je to uradio Arsenal, zatim Napoli, a sad i Milan. U Realu „čupaju kosu“ jer su sad u veoma teškoj situaciji i ne znaju kako da je reše. 

PROČITAJTE I OVO

EKSKLUZIVNO! AMBASADOR SAD NA HAPPY TV: Priznajem, ovo je cilj Amerike u Srbiji!

SVAKA ZAPOSLENA OSOBA DOBIJA 18.000 DINARA! Sutra isplata 60 odsto minimalca za više od 235 hiljada firmi!

ISIDORA SE HRABRO BORILA DO KRAJA: Trpela udarce u glavu, jela bube, škorpije…

Problem je nastao jer Real više ne želi da pozajmi Jovića, već da ga proda, a niko neće da uloži ogroman novac u „mačku u džaku“. Real je lane platio Jovića Ajntrahtu 60 miliona evra, sad će pokušati da izvuče makar dve trećine uloženog novca, ali teško da će neko ponuditi 40 miliona evra za napadača koji je za 12 meseci u Realu imao više afera nego golova, računajući i one na treninzima. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter