Izvor: kurir.rs
17.09.2020 u 09:54
0

TOTENHEM NA KORAK DO DOVOĐENJA BEJLA: Garet na pozajmici

Fudbalski klub Totenhem blizu je dovođenja igrača Real Madrida Gareta Bejla na pozajmicu, preneli su britanski mediji.

Kako je preneo Skaj, Bejl čeka dozvolu Real Madrida da doputuje u London i potpiše ugovor sa klubom iz koga je pre sedam godina otišao na „Santjago Bernabeu“, za tadašnji rekordan transfer od 86 miliona funti.

Advokati u Španiji i Engleskoj rade na izradi ugovora, koji bi omogućio Bejlu da se vrati u londonski klub na pozajmicu. Totenhem je pristao da plati 20 miliona funti za platu 31-godišnjeg Velšanina i naknadu za pozajmicu.

SVE O KORONI

BOLNICE PUNE, OBOLELI LEŽEPO HODNICIMA! KORONA JE KRIVA ZA SVE: Da li smo naučili nešto pod pritiskom i ŠTA NAS TEK ČEKA

DOKTORKA KISIĆ TEPAVČEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo šta joj je najteže palo u borbi sa surovim virusom

ALARMANTNO: Dva grada u Srbiji beleže povećan broj pregleda u poslednjih nekoliko dana!

DOKTOR BELOJEVIĆ O ZARAZI U ŠKOLAMA: Ovaj broj inficiranih đaka bi izazvao haos u srpskim školama!

U ZAGREBU 49 DECE ZARAŽENO KORONA VIRUSOM

Bejl je ovog meseca odigrao dve utakmice za reprezentaciju Velsa, ali nije potpuno fizički spreman i očekuje se da će se za mesec dana vratiti u formu.

Izvor blizak pregovorima naveo je da je u ovom trenutku sve ide sporo, ali da postoji očekivanje obe strane da će dogovor biti postignut

Upitan da li će Bejl uskoro postati igrač Totenhema, taj izvor je odgovorio: „Naravno“.

Real je pristao da Bejl ode na pozajmicu kako bi se oslobodio njegove plate od 500.000 funti nedeljno. On nije u dobrim odnosima sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom, kao ni sa španskim medijima i navijačima i raduje se povratku u Totenhem, gde veruje da će ga poštovati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter