Izvor: kurir
12.01.2021 u 07:12
0

Trener Milana računa na Ibrahimovića: Zlatan igra protiv Torina u Kupu

Trener Milana Stefano Pioli potvrdio je da će fudbaler Zlatan Ibrahimović igrati protiv Torina u predstojećoj utakmici u Kupu Italije.

Milan će u utorak od 20.45 dočekati Torino u osmini finala Kupa. To je drugi put uzastopno da te dve ekipe igraju u toj fazi, Milan je prošle sezone posle produžetaka pobedio sa 4:2, nakon što je Hakan Čalhanoglu u nadoknadi vremena postigao gol za produžetke.“Moramo da pokušamo da pobedimo u svakoj utakmici zbog našeg mentaliteta i želje. Mi smo mladi, a klub je prestižan. Naš cilj je da prodjemo dalje, a čeka nas odlučan protivnik“, rekao je Pioli.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ OTKRIO MARIĆU: Ovim putevima ide Srbija u 2021. godini (FOTO)

Predsednik Portugalije De Souza (72) pozitivan na korona virus

BEKSTVO IZ ZATVORA: Robijaši napravili kanap od čaršava, čuvari ostali u šoku

Pioli je imao problema sa sastavom zbog povreda brojnih igrača, a protiv Torina neće igrati ;Aleksis Salemakers i Ismael Benaser, čiji se povratak očekuje za vikend.

Povređen je bio i Zlatan Ibrahimović, još od novembra i utakmice sa Napolijem.

„To će biti važan trenutak za njega. Najvažnija stvar je što se oporavio od povrede mišića. Mora da pronadje ritam i minute, a pronaći će ih sutra“, naveo je trener roso-nera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter