Izvor: kurir.rs
26.08.2020 u 12:57
0

TRENER PARTIZANA PRED RFS: Moramo maksimalno oprezno i strpljivo!

Trener Partizana Savo Milošević rekao je  da njegovi fudbaleri moraju maksimalno ozbiljni ako žele da pobede RFS i prodju u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evropa.

– Trudili smo se da se što bolje spremimo i mogu da kažem da smo spremni za ovu utakmicu. RFS je ekipa koja ima kapacitet da nam napravi mnogo problema ako maksimalno ozbiljno ne shvatimo utakmicu. Maksimalni oprez i strpljenje ako želimo povoljan rezultat – rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Partizan će sutra od 21.00 na svom stadionu igrati protiv RFS-a u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Utakmica će se zbog korona virusa igrati bez publike.

– Moramo da nadjemo način da se koncentrišemo na utakmicu, a ne na ono što se dešava oko terena. Videli smo da su utakmice u Ligi šampiona bile fenomenalne iako nije bilo publike. Mi smo klub koji je u velikoj meri navikao i nije nam prvi put da igramo bez publike i tačno znamo šta nas očekuje –  kazao je Milošević.

On je dodao da protivnik ima iskustvo i da je jak na prekidima, što su vrline, a o manama nije želeo da govori.

Trener Partizana je otkrio da će kapiten ekipe Vladimir Stojković braniti na utakmici protiv RFS-a.

Milošević je rekao da je prednost za letonski klub to što će se igrati samo jedna utakmica.

– Najviše strahujem upravo od te činjenice. To stvara posebni psihološki pritisak jer nema popravnog i to je prednost za slabije rivale. Možda to nama bude prednost u nekoj drugoj fazi. U ovim utakmicama to nije dobro po nas i najbitnije je kako će igrači izdržati psihološki pritisak jer će sve stati u tih 90 minuta -rekao je Milošević.

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da je potrebno da njegov tim bude maksimalno motivisan i koncentrisan.

– Na nama je da neutrališemo njihove vrline i iskoristimo mane. Idemo korak po korak. Kada ne udjemo maksimalno koncentrisani i motivisani od prvog minuta, imamo problem. Dosta puta smo govorili da smo naučili na svojim greškama, ali nije bilo tako. Sada mislim da smo na pravom putu – rekao je Urošević.

Svi igrači crno-belih su bili testirani u utorak na korona virus i nije bilo pozitivnih rezultata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter