Izvor: Alo/HappyBSC
11.10.2021 u 16:56
0

Trener Portugala VREĐAO „ORLOVE“: Dižu se tenzije uoči predstojećeg duela

Portugal je u jeku priprema za tri predstojeća meča u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru. Tim Fernanda Santoša dočekuje Luksemburg i Srbiju, a čeka ih i gostovanje Irskoj. Neočekivano, selektor Portugalaca je uputio teške reči na račun igre „orlova“.

PROČITAJTE JOŠ: DATUNAŠVILI SREĆAN ZBOG ZLATA: Mi smo tim, hvala svima, živela Srbija!

– Očekujem težak izazov, po onome što sam video u subotu protiv Srbije. Bilo je teško i Srbiji, Luksemburg je na kraju izgubio, mislim nezasluženo. Srbija je imala nekoliko šansi posle kontri, ali svako ko bi gledao samo statistiku bi stekao pogrešan utisak. Lopta je skoro sve vreme bila u nogama fudbalera Luksemburga -izjavio je Santoš.

PROČITAJTE JOŠ: Rival crveno-belima biće italijanska Savona

Trener Portugala se osvrnuo i na meč od pre pet meseci kada je Portugal uz poteškoće trijumfovao u meču sa Luksemburgom: 

– Pre pet meseci smo imali poteškoća, sa dosta truda smo stigli do bodova. Luksemburg uvek pokušava da izađe i igra. Žele da imaju loptu, defanzivno su solidni. Protiv Srbije nisu igrala dva najvažnija igrača – Žerson Rodrigez i Kristofer Martins – sutra će biti tu.

Santoš je svestan da će njegov tim u sledećim mečevima imati težak posao:

– Pred nama su tri finala, jer želimo direktno na Svetsko prvenstvo. Moramo da budemo koncentrisani na ono što dobro znamo da radimo. Ako budemo uravnoteženi bićemo blizu pobedi. – zaključio je Santoš.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter