Izvor: alo.rs
29.08.2020 u 19:35
0

U BARSELONI DRAMA KAKVA SE NE PAMTI: Otkazi kao „od šale“ zbog Mesija

Neverovatne stvari se dešavaju u Barseloni

Fudbalski klub Barselona otpustio je svoj čitav pravni tim.

Čelnici Blaugrane su se na taj korak odlučili jer su advokati radili „iza leđa“ katalonskom gigantu i savetovali Lionela Mesija.

Argentinac je protekle nedelje izrazio želju da ode sa Kamp Noua.

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO: Na društvenim mrežama OSVANULE NOVE PRETNJE Vučiću!

OD PRVOG SEPTEMBRA NOVI ZADATAK ZA OKO SOKOLOVO: Još 28 ulica biće pokriveno

Beograd SE DELI na 6 ZONA! Najavljene KAZNE za kršenje OVIH pravila!

VUČIĆ PORUČIO DA NEMA VIŠE ĆUTANJA: Evo ako su članovi DS-a hteli da unište Telekom

Od tada su krenule priče i spekulacije u vezi sa ugovorom najboljeg fudbalera sveta, te uslova koji bi morali da budu ispunjeni ukoliko on želi da ode iz Barselone.

Čelni ljudi Katalonaca tvrde da Mesi ne može da ode za manje od 700.000.000 evra, dok je gore spomenuta advokatska kancelarija savetovala Mesija kako i na koji način može da ugovor raskine i da klub napustio bez obeštećenja.

Bartomeu i „kompanija“ su se naljutili i svim advokatima unutar kluba uručili otkaze.

Ekipe koje su pokazale interesovanje za dovođenje Mesija su Mančester siti i Pari Sen Žermen, a „stidljivo“ se spominju i Juventus i Inter.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter