Izvor: Kurir
29.08.2020 u 19:11
0

U HRVATSKOM FUDBALU DRAMA: Korona stigla i u HAJDUK! I selektor pozitivan!

Hajduk iz Splita potvrdio je nakon testiranja igrača da je jedan fudbaler pozitivan na koronavirus.

 Njemu je određena mu je samoizolacija.

– Ovim putem obaveštavamo javnost o tome da je jedan igrač HNK Hajduk pozitivan na COVID-19. Shodno Zakonu o zaštiti ličnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti da objavimo identitet osobe pozitivne na virus. Reč je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se oseća dobro, te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mera samoizolacije shodno preporukama Štaba civilne zaštite Republike Hrvatske i radne grupe Fudbalskog saveza Hrvatske – objavio je Hajduk.

Nakon što su o pozitivnim slučajevima fudbalera u svojim redovima javnost obavestili Rijeka i Istra, korona je stigla i u Hajduk

Takođe, pozitivni na koronavirus bili su selektor U-21 reprezentacije Igor Bišćan i deo njegovog stručnog štaba, kao i portparol seniorske reprezentacije Tomislav Pacak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter