Izvor: Tanjug
26.09.2021 u 19:21
0

Ubedljiva pobeda CRVENO-BELIH!

– Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izajvio je da je njegov tim na pravi način otvorio meč u Novom Pazaru.

Crveno-beli su u 11. kolu Superlige na gostovanju pobedili Novi Pazar 4:0.

PROČITAJTE JOŠ: Radničkom iz Kragujevca stiglo POJAČANJE IZ SLOVENIJE

-Kada otvoriš utakmicu na pravi način, iz prvog napada ili prekida stigneš do gola, stvari kasnije budu dosta lakše. Spremali smo se za ovaj meč, imali smo dosta poteškoća, momci su bili dostupni. Čak i oni koji su imali probleme su se javili i stavili do znanja da će stisnuti zube, rekao je Stanković posle meča za klupski sajt.

-Ovo je jedno teško gostovanje, dugačak put, uslovi nisu bili baš najbolji za igru, od terena, pa visoke temperature tokom meča. Mislim da je dobro što nije bilo publike, to bi bila totalno drugačija utakmica. Idemo dalje, Uspeli smo da odmorimo nekoga, da izrotiramo, da igraju mladki. Zadovoljan sam, čekaju nas još dve utakmice do pauze, istakao je Stanković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter