Izvor: tanjug
02.11.2020 u 09:26
0

UDARAC ZA „ORLOVE“ PRED ODLUČUJUĆI MEČ Pljušte kazne UEFA za Srbiju!

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Fudbalski savez Srbije (FŠ) i selektora Ljubišu Tumbakovića, kojem je izrekla suspenziju od jedne utakmice.

ROKADE MEĐU „ORLOVIMA“ Ovo je Tumbin spisak za meč sa Škotskom

Uefa je dozvolila Tumbakoviću da vodi Srbiju u duelu sa Škotskom, koji će odlučiti o pobedniku plej-ofa Lige nacija i učesnika Evropskog prvenstva sledeće godine, ali neće moći da sedi na klupi u narednom, protiv Mađarske u Budimpešti.

Tumbaković i FS S su kažnjeni zbog utakcmice Lige nacija u Beogradu 11. novembra, između Srbije i Mađarske, koju su „orlovi“ izgubili 0:1 na stadionu „Rajko Mitić“.

Srpski savez kažnjen je novčano sa 20.000 evra jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je dobio jedan meč suspenzije i moraće da plati 5.000 evra jer je Uefa utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter