Izvor: telegraf
19.08.2021 u 21:43
0

USKORO GLEDAMO PARTIZAN: Susret srpskog i portugalskog predstavnika!

Fudbaleri Partizana od 22.30 gostuju u Santa Klari u okviru plej-ofa za Ligu konferencija.

Pre meča  Partizan je uspeo da izbaci Soči nakon penala u revanšu, dok je Santa Klara imala jedan rolerkoster sa Moreirenseom koji je završen 2:2.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO PROKUPLJE, BLACE I BRUS: Najavljeni veliki projekti koji će promeniti Srbiju! (VIDEO)

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Bukti vatra u bloku 45!

OTKRIVENO: OVO JE ČETVRTI ČOVEK KOJI JE RADIO SA BELIVUKOM!

ADVOKAT PREDRAG SAVIĆ U EMISIJI “ POSLE RUČKA“: Ovo što se dešava u Crnoj Gori da je trunka istine ne bi svi ustali da brane svetinje i da dokažu šta je istina!

Pre polaska u Portugaliju trener Partizana Aleksandar Stanojević je pričao za srpske , a onda i za portugalske vesti. 

– Za nas je ovo važna utakmica, jer nas još dve pobede dele od jeseni u Evropi. Svi igrači koju su ovde su spremni i očekujemo interesantan meč. Nemamo probleme s kovidom, imamo probleme samo sa povredama igrača – istakao je Stanojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter