Izvor: kurir.rs
28.08.2020 u 13:23
0

UTAKMICA VREDNA OSAM MILIONA EVRA! Zvezda sa velikim nestrpljenjem čeka ŽREB!

Crvena zvezda sa velikim nestrpljenjem čeka ponedeljak i žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Nakon žreba biće poznato ko joj je rival protiv koga može da izbori novu grupnu fazu u Evropi, što bi bio veliki uspeh, četrvrtu godinu zaredom.

U ovoj fazi takmičenja, to može biti Liga Evrope jer pobednik 3. kola ima u rukama sigurnu Ligu Evrope, čak i ako ispadne iz plej-ofa Lige šampiona.

Potencijalni rivali Zvezde su Mitjiland, Molde, Ferencvaroš, Omonija i Dinamo Brest.

Nema sumnje da će protivnik koga crveno-beli žele da izbegnu po svaku cenu  danski Mitjiland, koji je u 3. kolu eliminisao Ludogorec, a pogotovo bi bilo nezgodno ukoliko crveno-beli budu gostovali.

Omonija i Molde i Ferencvaroš  se mogu smatrati solidnim žrebom, dok je ime koje na Marakani sigurno najviše priželjkuju Dinamo Brest, šampion Belorusije.

Pošto se i u 3. kolu igra samo jedan meč, žreb će biti veoma bitan zbog utvrđivanja ko je domaćin.

Nema sumnje da bi svi na Marakani voleli da oni budu domaćini u 3. kolu, a najidealniji žreb bez dileme bio bi Dinamo Brest na Marakani, a najgori mogući gostovanje Mitjilandu ili Moldeu, zbog veštačke podloge na haldnom severu Norveške.

Pored takmičarskog  i finansijski aspekt je daleko od zanemarljivog

 Onaj ko prođe u plej-of Lige šampiona ima obezbeđenih 5 miliona evra, a za ulazak u grupe Lige Evrope dodatnih 2.920.000 evra.

Faktički  pobeda u 3. kolu kvalifikacija za LS vredna je 8 miliona evra!

Zvezdine finansije su opet problematične i pored dve uzastopne Lige šampiona i Lige Evrope i evropskog proleća pre tri sezone.

Finansijski izveštaj dao je alarmantne podatke o Zvezdinom dugu, koji je na kraju 2019. godine bio preko 32 miliona evra, a sada se verovatno i približio cifri od 40, jer nije bilo ozbiljnijih upliva novca od transfera i Evrope do ovog perioda u godini, već samo rashoda na skup igrački kadar.

PROČITAJTE JOŠ…

NESTOROVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Pogledajte gde je HAPPY BSC ulovio kontroverznog pulmologa (FOTO)

Video PRETUČENU ženu, pa NASMRT IZBO LJUBAVNIKA?! Poznanici OTKRILI nove detalje UŽASA kod Knića

DANAS JE VELIKA GOSPOJINA: Na praznik majki i žena jedna stvar se NIKAKO NE RADI

OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Jovanu Jeremić dočekalo iznenađenje u studiju Happy TV (FOTO)

Zato je meč 3. kola možda i od sudbinskog značaja za Crvenu zvezdu i njenu budućnost.

Dodatnih sigurnih 8 miliona evra, koji mogu da porastu na skoro 20 miliona evra ulaskom u Ligu šampiona, doneli bi „mir u kući“ i omogućili bi Zvezdi normalno poslovanje pre svega.

Sa druge strane, poraženi u 3. kolu, koji se domogne grupne faze kasnije kroz plej-of Lige Evrope, dobiće samo 2.920.000 evra, a pre toga mora da eliminiše i poslednju prepreku u plej-ofu.

Zbog ispadanja nekoliko nosilaca u kvalifikacijama za Ligu šampiona taj žreb za LE ne bi bio nimalo lak.

Potencijalni rivali  Zvezde su klubovi poput Seltika, Legije, Ludogoreca, Astane, Kluža, Slovana, sve ekipe koje u najmanju ruku nisu slabije od ovih u stazi Lige šampiona

 

Iz navedenih razloga pažnja svih  onih kojima je crveno-bela boja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter