Izvor: Blic.rs
08.10.2020 u 19:32
0

UŽIVO, NORVEŠKA – SRBIJA Meč godine za naš fudbal, Tumbaković odabrao 3-5-2 formaciju za „orlove“!

Norveška – Srbija, fudbal. Toliko čekani baraž za Evropsko prvenstvo je došao na red, a prenos uživo, iz minuta u minut,

Norveška – Srbija (početak u 20.45 po srednjeevropsmom vremenu)

Pune dve decenije reprezentacija Srbije nije igrala na kontinentalnom šampionatu, a da bi tamo stigla, mora da ostvari najpre trijumf u Oslu, a onda još jedan – 12. novembra.

19.23 – Kada je o ekipi selektora Larsa Lagerbeka reč, domaćin će nastupiti u formaciji 4-4-2, a od prvog minuta igrjau: Jarsein – Elabdelui, Reginiusen, Ajer, Alesami – Odegard, Berge, Henriksen, Johansen – Serlot, Haland.

19.18 – Evo i sastava za koji se opredelio selektor Srbije Ljubiša Tumbaković! Rajković – Milenković, Stefan Mitrović, Kolarov – Ristić, Nemanja Maksimović, Tadić, Gudelj, Lazović – Đuričić, Aleksandar Mitrović

19.16 – Možda Norvežani imaju fantastičnog mladog golgetera Halanda, ali tradicija kaže – da mi dobro izlazimo na kraj sa njima. Od 15 dosadašnjih međusobnih mečeva Norveška je dobila samo tri, dvaput je bilo nerešeno, a uz deset pobeda naše reprezentacije, i gol-razlika potvrđuje dugogodišnju dominaciju, 30:17.

19.00 – U taboru naše reprezentacije vlada odlično raspoloženje, objavio je FSS putem Tvitera. Nadamo se da će raspoloženje biti odlično i kada se ovaj važan meč završi, a onda i za tri dana, takođe.

Ko trijumfuje u Norveškoj, igraće 12. novembra protiv boljeg iz meča Škotska – Izrael i ukupni pobednik odlazi na EURO 2021. Ipak, imajući u vidu kvalitete aktera tog škotsko-izraelskog duela, Norveška je daleko najozbiljnija prepreka na ovom putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter