Izvor: Sportal.rs
24.04.2023 u 19:57
0

VELIKA TUGA: Preminuo trener beogradskog kluba (42), bivši srpski fudbaler

Bivši fudbaler i trener Igor Kalaba preminuo je u 43. godini.

Ovu vesti je potvrdio FK IMT.

– Sa velikom tugom i žaljenjem vas obaveštavamo da je preminuo Igor Kalaba, bivši trener našeg kluba. Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, a kasnije izuzetan trener, ostaće upamćen kao stručnjak koji je prvi put u istoriji uveo Omladince IMT-a u Omladinsku ligu Srbije i prošlu sezonu završio sa velikim uspehom. Igor je bio veoma važan član naše sportske porodice, voljen od strane svih u klubu, a naročito igrača koje je trenirao i koji su fudbalski rasli zahvaljujući njegovom znanju. Igore, neka ti je večna slava i hvala ti na svemu! – napisali su na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

Kalaba je bio fudbaler Zemuna, Dorćola, Voždovca, BASK-a, Radničkog iz Obrenovca, Srema i Srema iz Jakova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter