Izvor: BSC HAPPY
24.04.2023 u 18:55
0

CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN idu u omladinsku Ligu šampiona

Omladinski timovi Crvene zvezde i Partizana predstavljaće srpski klupski fudbal u sledećem izdanju Lige šampiona za njihov uzrast, s tim što će drugačijim putevima do najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Crveno-beli su to pravo stekli na osnovu odbranjene titule prvaka države u seniorskoj konkurenciji, a kako prvom timu  u nastupajućoj sezoni sleduje direktan plasman u grupnu fazu, Zoranu Renduliću i njegovim izabrancima ostaje samo da sačekaju žreb i saznaju koga će dobiti Milan Borjan i ostali. Obzirom na to da će u borbu sa vršnjacima iz redova rivala odraslih.

Najjača postava večitog rivala ostala je u drugom delu aktuelne Superlige Srbije bez drugog mesta i zagarantovanih kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će zato klinci iz Humske 1 ići u borbu za LŠ. Jer je Partizan već viđen omladinski prvak države, sa trenutnih osam bodova više od Crvene zvezde i čak 17 od trećeplasiranog IMT-a.

Crno-beli će na leto krenuti „stazom šampiona“, kojom je poslednje dve sezone išla Crvena zvezda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter