Izvor: HappyBSC
10.11.2021 u 16:47
0

VELIKI PONOS ZA CRVENO-BELE: Zvezda je među 20 najefikasnijih evropskih klubova u istoriji

Sama činjenica da je Zvezda kroz svoju dugu istoriju bila redovan učesnik najeltinijih evropskih takmičenja dovoljan je pokazatelj da ovaj klub pripada samom vrhu evropskog fudbala. 

PROČITAJTE JOŠ:  Dejan Stanković otišao u Italiju! DELIJE U STRAHU!

Veličina Crvene zvezde se ogleda, pre svega, u uspesima koji su pravljeni na inostranoj sceni, dok su trofeji u domaćoj ligi bili očekivani. Zbog svega ovoga, ne čudi da su Crveno-beli proglašeni za jedan od najefikasnijih timova u istoriji evropskog fudbala. Sjajni rezultati u Evropi u kojoj se nalaze najtrofejniji svetski klubovi, dosta govori i o učinku Crveno-belih na svetskoj sceni. 

PROČITAJTE JOŠ: SRBIJA SIGURNO BEZ BITNOG IGRAČA ZA PORTUGAL! Vratio se u Italiju!

Crvena Zvezda se trenutno nalazi na 18. mestu liste 20 najefikasnijih klubova sa 267 pogodaka u mečevima. Ispred Crveno-belih je Borusija iz Dortmunda čiji skor Zvezda želi da prestigne u nekom skorijem periodu. O uspehu Zvezde dosta govori i činjenica da se iza nje na listi najefikasnijih klubova nalazi PSŽ, koji u svojim redovima trenutno ima velikana kao što je Leo Mesi. 

Na vrhu liste najefikasnijih klubova se nalazi Real Madrid koji znatno prednjači nad drugoplasiranim Bajernom sa čak 1001 pogotkom. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter