Izvor: Alo.rs
11.08.2020 u 17:19
0

ZIDAN USLOVIO PEREZA: OPSEDNUT JE SAMO JEDNIM IGRAČEM

Ne želi negativan odgovor

Pošto je Real Madrid eliminisan od Mančester Sitija iz Lige šampiona, Zinedin Zidan je počeo da pravi ekipu za narednu sezonu. Kako navode novinari Mundo Deportiva, Zidan je opsednut samo jednim igračem, pa je pred Pereza stavio zahtev da ga vrati sa pozajmice. Reč je o Martinu Odegardu, koji je prošle sezone igrao fantastično u dresu Real Sosijedada, i tamo je trebalo da se zadrži i naredne sezone.

Izgleda da to neće biti slučaj, pa će se ovom sjajnom fudbaleru konačno ispuniti želja, a to je dokazivanje svega što može u Real Madridu.

SAZNAJTE JOŠ

ZA PREVENTIVU I USPEŠNU BORBU PROTIV KORONE! Ovo predlažu lekari i farmaceuti!

JOŠ 3 DANA ZA PLAĆANJE TREĆE RATE! Evo kolike su KAZNE ako kasnite sa POREZOM!

ŠVEĐANI OBAVESTILI SVET: Naša strategija je USPEŠNA naglo pao broj OBOLELIH!

TRAMP PRIPREMA NOVE MERE PROTIV KORONE! Zabrana ulaska zaraženim američkim državljanima!

Zidan je oduševljen Odegardovom prošlom sezonom, pa je navodno ostalo još samo nekoliko detalja koje treba dogovoriti kako bi se vratio sa pozajmice.

Španci navode kako je Zidan lično zvao Odegarda i obećao da će na njega ozbiljno računati u narednoj sezoni, kao i da želi njegov povratak u Real Madrid.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter