Izvor: Tanjug
24.12.2021 u 12:28
0

ZVEZDA DOČEKALA NAPADAČA: Ohi stigao na „Marakanu“ i obukao crveno-beli dres (FOTO)

Pojačanje FK Crvena zvezda, norveški napadač Ohi Omoidžuanfo stigao je u Beograd, saopštio je danas klub.

Ohi je još letos dogovorio trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, koji počinje da teče 1. januara 2022. godine.

Norvežanin u redove srpskog prvaka stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Moldeom. Prošle sezone u prvoj ligi Norveške na 29 mečeva postigao je 27 golova.

– Izabrao sam Crvenu zvezdu zato što je reć o velikom klubu. Ostvarila je odlične rezultate prethodnih godina, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi, a pogotovo ove sezone u Ligi Evrope. Pokazali su interesovanje za mene veoma rano i stavili mi do znanja da me stvarno žele. Uveren sam da ću u Beogradu nastaviti da se igrački razvijam – rekao je Ohi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter