Izvor: Tanjug
12.08.2020 u 19:00
0

ZVEZDA NAGRAĐUJE NAVIJAČE: Besplatne sezonske za 706 radnika iz kovid bolnica

Fudbalski klub Crvena zvezda nagradio je besplatnim sezonskim ulaznicama 706 radnika u kovid bolnicima, saopšteno je na sajtu kluba.

Zvezda je u aprilu, u jeku borbe protiv korona virusa, donela odluku da nagradi medicinske radnike, koji je samo trebalo da se prijave u svojim ustanovama, a zatim su ti spiskovi dostavljani Ministarstvu zdravlja.

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

„Najviše zahteva za besplatne karte stiglo je iz Kliničko-bolničkog centra “Zvezdara“, ukupno 402 medicinska radnika je izrazilo želju da u sezoni 2020/2021. potpuno besplatno bodri crveno-bele na stadionu “Rajko Mitić“. Veliki broj zahteva za sezonske karte stigao je i iz Zdravstveng centra Užice, ali i Opšte bolnice Pančevo i Kliničkog centra Srbije. Nešto manji broj zahteva primili smo iz Kliničkog centra Vojvodine, Kliničko-bolničkog centra “Zemun“, Opštih bolnica Priboj, Kikinda i Aleksinac“, navode u Zvezdi.

Svi zaposleni u kovid bolnicama i dalje mogu da se prijave za sezonske karte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter