Izvor:
24.12.2017 u 16:25
0

ZVEZDA ODUSTALA OD IVANIĆA! Terzić usmerava pare na kupovinu Babića!

Od dolaska Mirka Ivanića u Crvenu zvezdu neće biti ništa. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je saopštio da je klub odustao od dovođenja veziste BATE Borisova, pošto je – preskup.

Terzić je potvrdio da od transfera neće biti ništa istovremeno kada i Ivanićev menadžer, koji je rekao beloruskim medijima da fudbaler nema želju da se vrati u Srbiju.

Direktor crveno-belih je otkrio da je BATE Borisov tražio 1,7 miliona evra za Ivanića.

Razmišljali smo o njemu, ali smo odustali. Zvezda još nije na tom nivou da plati igrača 1,7 miliona evra – rekao je Zvezdan Terzić za Novosti.

On je otkrio koji su prioriteti crveno-belih u zimskom prelaznom roku.

Potrebna su nam dva bočna igrača, tu moramo da pojačamo konkurenciju, a taj jedan da može da igra i špica, uz Pešića, pod uslovom da ode Boaći – dodao je Terzić.

Zvezdin plan je i da ove zime otkupi Srđana Babića od Real Sosijedada.

Stupili smo sa Real Sosijedadom u pregovore, jer želimo da otkupimo ugovor Srđana Babića, da bude 100 odsto naš igrač. On je 1996. godište, levonog, snažan štoper i neko ko se uklapa u naše planove – otkrio je Zvezdan Terzić.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter