Izvor: HappyBSC
06.11.2021 u 13:58
0

ZVEZDA SE OPROSTILA OD MARINKA ROKVIĆA: Ceo klub tuguje za legendom!

Jedan od najpoznatijih srpskih pevača, Marinko Rokvić napustio nas je danas u 67. godini nakon borbe sa dugom i teškom bolešću. Vest o Marinkovoj smrti uzburkala je celu javnost, a od njega se oprostila, između ostalih i Crvena zvezda, čiji je Marinković bio veliki fan. 

PROČITAJTE JOŠ:  OGLASILA SE PORODICA! Otkriven tačan uzrok smrti Marinka Rokvića!

Na zvaničnom Instagram profilu Crveno-belih izašla je objava u kojoj se klub oprašta od pevača i izražava zahvalnost pokojnom pevaču za svu podršku i ljubav koju je pružao Zvezdi:

– Ljubav prema crveno-belim bojama nije krio, o našem klubu je uvek govorio u superlativu i nikada nije propuštao priliku da pokaže koliko je privržen Crvenoj zvezdi.

PROČITAJTE JOŠ:  „ZBOGOM LEGENDO“: Ceca se oprostila od svog kolege! (FOTO)

Klub je izrazio takođe i duboko saučešće porodici Rokvić: 

– FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Rokvić! Neka mu je večna slava.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter