Izvor: alo
24.08.2024 u 14:08
0

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU: Novak Đoković se nije pojavio na zakazanom treningu pred početak US opena

Rune se nakon uvodnog dela treninga prebacio na teren najvećeg stadiona gde je čekao Novakov dolazak.

Srpski teniser je trebalo da trenira na terenu stadiona „Artur Eš“ sa Holgerom Runeom, ali se nije pojavio.

Prema navodima sa sajta danske televizije „TV 2“, mladi Danac i Đoković su radili zajedno na jednom od manjih terena od 12 do 13 časova po lokalnom vremenu, a na „Artur Ešu“ su imali termin od 13 do 14 časova.

Rune se nakon uvodnog dela treninga prebacio na teren najvećeg stadiona gde je čekao Novakov dolazak.

Tim srpskog tenisera je izašao na teren, tu su bile i torbe sa njegovom opremom. Posle otprilike 30 minuta članovi Đokovićevog tima su pokupili stvari i otišli.

„TV 2“ je od Runeovog tima čuo da su Novak i Holger odradili prvi deo treninga na veoma visokom nivou. Nakon toga su Danac i njegovi ljudi obavešteni da bi Đoković morao da bude podvrgnut određenom tretmanu ako bi nastavio trening.

Kada je postalo jasno da se Novak neće pojaviti na terenu, Rune je taođe otišao i trening završio na nekom drugom mestu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter