Izvor: BSC Happy
08.12.2023 u 22:42
0

JOVIĆEV TRENER OTVORENO O NJEGOVOJ IGRI: Trener Milana jasno naveo dva problema koja Luka mora da prebrodi

Trener Milana Stefano Pioli veruje da Luka Jović može da vidi bolje dane u dresu „rosonera“.Jović je pre šest dana u meču sa Frozinoneom bio i strelac i asistent u pobedi svog tima 3:1 i jedan od najboljih igrača na terenu.

Ta partija došla je posle višenedeljne zebnje i krize u kojoj se Joviću secirao svaki loš potez u italijanskoj štampi.

Luka je stigao u Milan iz Fjorentine, protiv koje je krajem novembra odigrao i najviše minuta dva meseca unazad.Tada je bio akter tokom 82 minuta susreta i kad je protiv Frozinonea dobio još koji minut preko i osetio dovoljno komfora na terenu, pokazao je šta ume.

„Jović ima kvalitet i talenat, ali mora da igra sa više intenziteta. U modernom fudbalu morate da imate neke karakteristike koje ne smeju da vam fale. Tu ponajviše mislim na mentalni deo. Ukoliko Jović bude uspeo da održi taj visok nivo, biće nam od velike pomoći“, rekao je Pioli.

Trener Milana kaže i da je još uvek rano da se priča o krajnjem plasmanu Milana, ali je naveo da mu je cilj konstantnost i dugoročan uspeh kojim bi obezbedio učešće u Ligi šampiona.

Prokomentarisao je i formu još jednog igrača srpskog porekla u Milanu, Radeta Krunića.

„Ne igra kao što je igrao ranije što je problem njegove kondicije. Moram da priznam da je slabijoj formi nego što je bio na početku sezone i verovatno ima igrača koji su trenutno bolji od njega“, kazao je Pioli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter