Izvor: happybsc
06.09.2023 u 14:24
0

KAKO DA BUDETE NOVAK ĐOKOVIĆ: Snimak Novaka Đokovića u novom skeču nasmejaće Vas do suza, pogedajte koga je sada odglumio.

U povaratku nakon meča koji je odigrao sa tejlorom Fricom i kojie je pobedio sa 3: O plasiravši se polufinae US Opena gd će igati s još jedn amerikance. Đoković je zadržao sjajnu atmosferu u svom timu.

naime vozeći se kombijem ka hotelu kom su bili smešteni NOvak je u jednom trenutku uzeo mikrofon i počeo da glumi sakupljače sekundarnih sirovina, karakterističnim tekstom koji se izgovara iz kombi vozila u Beogradu.

REKAO JE DA JE FRIZURA DOPRINELA POBEDI: On se pobrinuo za Novakov novi imidž na US Openu( VIDEO)

Podsetimo Novak sutra igra polufinani meč sa  protiv Bena Šeltona.Amerikanac ima samo 20 godina i ovo će biti meč izmedju igrača koji njabolje servira i najboljeg riternera planete u ovom trenutku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter