Izvor: happybsc
06.09.2023 u 12:32
0

REKAO JE DA JE FRIZURA DOPRINELA POBEDI: On se pobrinuo za Novakov novi imidž na US Openu( VIDEO)

Nakon pobede nad Tejlorom Fricom Novak je bio jako dobro raspoložen. Pevao je navijačima i slao pljupce publici. Zbog velike vrućine na terenu, meč se igrao po najtoplijem danu u Njorku ove godine, igrači su se snalazili na sve moguće načine da se rahlade. Na pitanje konstataciju voditeljke da mu je možda novi imidđž ppmogao da dođe do pobede i pobedi vrućinu Novak je odgovorio da je to svakako doprinelo aerodinamici.

Na svom tik tok nalogu Đoković je objavio i ko je zaslužan za njegov imidž kada je na na turnirima.

PROBLEMI ZA SITI PRED ZVEZDU: De Brujne ne može, dvojica su pod upitnikom, ali u Mančesteru „ne znaju“ njihovo stanje
@novakdjokovicj🎾

♬ original sound – Novak Djoković


Sada će Đoković imati jedan potpuno novi izazov. Igraće protiv tenisera sa kojim se nikada pre nije susretao. U pitanju je momak koji je početkom ove godine po prvi put izvadio pasoš, do tada mu nije bio potreban.

Ben Šelton je sa 20 godina prvi put napustio SAD i sada je uspeo da na domaćem tlu stigne do polufinala jer je sa 6:2, 3:6, 7:6(7), 6:3 savladao sunarodnika Frensisa Tijafoa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter