Izvor: ALO
19.08.2024 u 07:41
0

KAKVO OLAKŠANJE: Novak Đoković čuo nikad bolje vesti, izbegao je pakao

Janik Siner je bio bolji od Aleksandra Zvereva, a to je bilo važno i za Novaka Đokovića

Novak Đoković je morao da prati ovaj duel kako bi se nadao pobedi Italijana, što mu više ide na ruku s obzirom na to da je Zverev eventualnom titulom na ovom mastersu mogao da ga obiđe na ATP listi pred US Open.

Ipak, na Novakovu sreću je Siner izdržao i nakon tri sata tenisa je došao do velike pobede, koja znači i za srpskog tenisera.
CRVENO-BELI BI USKORO MOGLI DA DOBIJU POJAČANJE: Zvezda hoće fudbalera Torina

Naravno, sa druge strane treba uzeti u obzir i to da je Italijan sada uvećao bodovni saldo na ATP listi, međutim, činjenica je ta da je Novaku bolje što će sigurno ostati na drugoj poziciji pred poslednji Grend slem u godini.

Prema trenutnom stanju, Siner ima čak 1.950 bodova više od Novaka Đokovića, koji je branio titulu u Sinsinatiju, dok će Zverev ostati iza Novaka za 425 bodova. Karlos Alkaraz je na trećem mestu sa 7.360 bodova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter