Izvor: alo
21.06.2024 u 18:00
0

KONAČNA ODLUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Videćemo da li će igrati na Vimbldonu

Nada postoji, ali...

Nakon operacije kolena delovalo je nezamislivo da Novak Đoković zaigra na Vimbldonu. Ipak, Novak ne bi bio Novak kada ne bi uradio sve što je do njega i pokušao da napravi novo čudo. Nije da to nismo navikli od njega, zar ne?

Đoković je sam na društvenim mrežama objavio juče snimak kako lagano trči, čak i na terenu udara lopticu, doduše laganim intenzitetom. To je odmah podgrejalo nadu da bi mogao da zaigra na trećem grend slemu.

 

LJUBIMAC CRVENO-BELIH PONOVO U OMILJENOM DRESU: Delije se oglasile saopštenjem povodom dolaska Kalinića u Zvezdu

Italijanska Gazeta delo Sport tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Novak Đoković u Crnoj Gori i da trenira na veštačkoj travi. I da će do ponedeljka da testira sebe, koleno, fizičku spremnost. Ukoliko proceni da je sve na dovoljno dobrom nivou da bi mogao da igra na Vimbldonu, u ponedeljak će otputovati za London, gde će iskoristiti sledeću nedelju da trenirajući na travnatoj podlozi dostigne optimalnu formu za nastup na grend slemu.

Vimbldon je na programu od 1. do 14. jula, a titulu brani Karlos Alkaraz koji je u finalu pobedio Novaka sa 3:2.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter