Izvor: Alo
14.08.2024 u 11:14
0

KONAČNO JE OSVOJIO TITULU KOJU JE ČEKAO CELU KARIJERU: Patrik Muratoglu progovorio o Đokoviću

Patrik Muratoglu je govorio o Novaku Đokoviću i koliko će još igrati tenis.

– Mislim da Novak može da igra još tri ili četiri godine na najvišem nivo. Glavno pitanje je njegova motivacija. Mislim da se mučio da pronađe motivaciju sve do Olimpijskih igara. Svi su mogli da osete da je ovo kraj za Rafu, osetio je to i Novak. Siguran sam da je to uticalo na njegov motiv. Posle toga se vratio Rafa na šljaku, njegov nivo je bio dobar i rekao bih da je to dalo motiv više Novaku. Siner je počeo da igra dobro, Alkaraz takođe, mislim da mu je to dotaklo malo ego. Vratio se jači, konačno osvojio titulu koju je čekao celu karijeru, uzeo je to zlato i kompletirao kolekciju – rekao je Muratoglu.

POSLE POBEDE SRBIJE NAD HRVATSKOM OSVANULI USTAŠKI SIMBOLI: Ostavili JEZIVE poruke

Nastavio je u istom ritmu.

– Šta će da se dogodi u budućnosti? U odličnoj je formi, igra neverovatan tenis, spreman je da se takmiči. Rekao bih dve, tri ili četiri godine na najvišem nivou. Ali, treba mu konkurencija. Između njega, Rodžera i Rafe kada je bilo, pokazao je svoju veličinu. Jedini sukob koji sada može da ima je verovatno da ga Karlos i Janik poguraju, dobiju, da opet dotaknu njegov ego i da onda poželi da pokaže svima da je još sjajan – zaključio je Muratoglu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter