Izvor: BLIC
24.02.2021 u 10:31
0

BOBI I DONČIĆ ZA ZAGREVANJE ZAIGRALI KOLO NA NBA PARKETU (VIDEO)

Boban Marjanović i Luka Dončić su uživali na terenu protiv čuvenih Boston Seltiksa. Čak i pre nego što je utakmica počela.

Završena je dramatično, uz dalekometnu trojku Dončića, desetinku pre kraja, za konačnih 110:107 u korist Dalasa, a potom se Bobi (strelac deset poena za 12 minuta, uz osam skokova i asistenciju) pobrinuo da „kelti“ ostanu nemoćni u akciji koja je usledila, no mnogo pažnje su ovi asovi s Balkana privukli i pre nego što je susret krenuo da se odvija. Jer, uhvatili su se ruku pod ruku, pa zaigrali kolo.

Što se Bobija tiče, za njega naravno ne čudi što zna „kolce“ jer je rodom iz Boljevca, a i Dončić iako je slovenački reprezentativac vuče korene iz južnih srpskih krajeva, jer mu se deda Srbobran  sa suprugom odeselio za Sloveniju iz sela Biča. Koje se nalazi u blizini Kosovske Mitrovice, pa u severnijim delovima Balkana zasnovao porodicu.

Poput odigranog užičkog kola, koje je Bobi s ponosom podelio i na društvenim mrežama…

… i sam meč je protekao u dobroj saradnji Luke i našeg reprezentativnog centra: i to ne samo jednom:

Na kraju, Dončić je do svog 31 poena (uz deset skokova i osam asistencija) došao trojkom koja je i presudila Seltiksima:

PROČITAJTE JOŠ

Srbija druga u Evropi u vakcinaciji, PRVA u revakcinaciji!

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Da li će biti novih mera?

EKSKLUZIVNO za „Dobro jutro Srbijo“ Zorana Mihajlović: Za DVE godine NOVI izvori gasa za Srbiju!

Nije mogao da izdrži: NIKOLA JOKIĆ JURIO SUDIJU PO TERENU!

Desetinka je ostala do kraja, Boston je pokušao da se nekako snađe, ali je Boban Marjanović svojom pojavom i defanzivnim pokretima potpuno zbunio Džejsona Tejtjuma (28 poena, jedan manje od Džejlena Brauna), da je ta akcija „kelta“ otišla u nepovrat, a Dalasu pripala pobeda.

Naredni NBA izazov za Bobija, Luku i ostatak njihove ekipe biće daleko teži – gostuju u noć između petka i subote (jedan sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu) najboljem timu Istočne konferencije, Filadelfiji, koja je do učinka 21-11 stigla pobedivši Toronto sa 102:109.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter