Izvor: telegraf.rs
27.12.2020 u 07:40
0

BOGDANOVIĆEVO LOŠE ŠUTERSKO VEČE

Bogdan šutirao 0/7 trojke u prvom poluvremenu * Pokuševski bez poena za 16 minuta * Bjelica standardno dobar sa 12 poenaGledajući konačne rezultate njihovih timova, možemo da kažemo da su srpski košarkaški Bogdan Bogdanović, Aleksej Pokuševski i Nemanja Bjelica imali lepu noć u NBA ligi! Ovaj poslednji može da se pohvali i da je na ličnom planu odigrao dobru partiju, dok su prva dvojica podbacili!

Bogdanović je u pobedi Atlante nad Memfispom rezultatom 122:112 zabeležio samo sedam poena, a uz to je dodao devet skokova, dve asistencije i jednu ukradenu loptu.

Do poluvremena je ubacio samo dva poena i šutirao je trojke 0/7, da bi svoju jedinu pogodio na početku poslednje deonice. U međuvremenu je upisao i dva pogotka sa slobodnog bacanja.

Tre Jang je sa 39 poena i devet asistencija bio najbolji u redovima Atlante, a pratili su ga još Uerter sa 21 poenom, Hanter sa 15, Najt sa 14 i Kolins sa 13.

S druge strane, Morent je kod Memfisa imao 28 poena i sedam asistencija, Anderson je dodao 20 poena i 14 skokova, Bruks je imao 19, Valančijunas 13 poena i 12 skokova, a Alen je „stao“ na 1o.

Oklahoma je u tesnoj završnici bila bolja od Šarlota rezultatom 109:107, a Pokuševski je na svom debiju na NBA parketima igrao čak 16 minuta!

Međutim, za to vreme nije uspeo da se upiše u strelce i dodao je samo četiri skoka, i po jednu ukradenu loptu i blokadu. Zanimljivo, pokušavao je samo za tri poena i imao je šest promašaja uz indeks -13.

Tanderi su do pobede došli zahvaljujući poenima Aleksandera na 1.4 sekunde do kraja meča, dok Rozier na drugoj strani nije imao vremena za kvalitetniji šut.

Upravo je Aleksander sa 24 poena, devet asistencija is edam skokova bio najefikasniji kod Oklahome, Hil je dodao 21, Dort i Bazli su imali po 15 – s tim da je ovaj poslednji zabeležio i deset skokova.

Rozier je sa 18 bio najefikasniji kod Šarlota, Vošington je imao jedan manje, Graham i Bridžis su brojali do 14, Lamelo Bol je stao na 13 poena i šest skokova. Hejvord je imao 12 poena i sedam asistencija.

PROČITAJTE I: 

SEVERNA MAKEDONIJA: Još 530 novozaraženih, 26 pacijenata preminulo!

BRNABIĆ: Očekujemo da u januaru stigne milion vakcina

BRNABIĆ: U utorak poznate mere za Novu godinu

Bjelica je već postao standardno dvocifren u redovima Sakramento Kingsa sa klupe, a u trijumfu nad Finiksom rezultatom 106:103 igrao je skoro 16 minuta!

Za to vreme ubacio je 12 poena, imao dve asistencije i po jednu blokadu i skok – uz odličan procenat šuta od 5/6 za dva i 2/2 sa penala. Trojke nije ni pokušavao da ubaci.

Kompletna prva postava Kingsa je bila dvocifrena na ovom meču! DearonFoks je imao 24 poena i sedam asistencija, Hild je imao 14, Bagli 13 poena i 11 asistencija, dok su po 11 poena ubacili Barns i Holms koji su dodali i po 11 i devet skokova.

Buker sa 26 i Kris Pol sa 22 poena su se izdvojili u redovima Finiksa, a ovaj drugi je imao i 12 asistencija. Jedini dvocifren kod Sansa bio je još Krauder koji je meč završio sa 17 poena i osam skokova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter