Izvor: Tanjug
06.02.2021 u 18:47
0

BRUKS I CRVENDAKIĆ NAJBOLJE: Košarkašice Srbije pobedom završile kvalifikacije za EP

Košarkašice Srbije pobedile su večeras u Istanbulu Litvaniju sa 96:61, u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Španiji i Francuskoj.

Ne propustite:

SUZE I JECAJI U PANČEVU! Tuga na Draganovoj sahrani: „Umesto svadbe, ja mu ovo organizujem“

ČUVENA MOTO GP STAZA U PLAMENU! Sve gori, vatrogasci se bore sa velikim požarom (FOTO, VIDEO)

ŽENA SKOČILA U DUNAV! Pokušala samoubistvo, spasio je kajakaš!

CRNO IM SE PIŠE: Belivuku i Miljkoviću preti DOŽIVOTNA ROBIJA, sumnjiče se za UBISTVA I OTMICE

STRAH I TREPET SRPSKIH ZATVORA Ovo je prava istina o Rakcu (IZA BRAVE u 20.50 sati)

Meč u Turskoj nije imao rezultatski značaj, jer su izabranice selektorke Marine Maljković već obezbedile plasman na EP, ali su trijumfom protiv Litvanije obezbedile prvi šešir pred žreb za Evrobasket.

Srbija je kvalifikacije završile sa četiri pobede, a protiv Litvanki kapitenka Jelena Bruks i Aleksandra Crvendakić sa po 15 poena bile su najefikasnije.

Jovana Nogić i Ivon Anderson ubacile su po 13 koševa, dok su Tina Krajišnik, Ana Dabović i Nevena Jovanović dale doprinos sa po devet poena.

U ekipi Litavnije najbolja je bila Gabrijele Šluske sa 15 poena.

Pored Srbije i domaćina Francuske i Španije, plasman na EP do sada su obezbedile selekcije Slovenije, Švedske, Rusije, Bosne i Hercegovine, Češke, Belgije, Hrvatske, Mađarske i Belorusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter