Izvor: Blic.rs
28.10.2020 u 22:47
0

BURŽ DEKLASIRAO PARTIZAN! Crno-beli potonuli 89:76

Kada primite 35 poena za četvrtinu, a 57 poena za 20 minuta, onda nemate čemu dobrom da se nadate. A Partizan je bio baš u toj situaciji posle prvog odigranog poluvremena protiv Burža.

OVO MORATE ZNATI

SKUPŠTINA SRBIJE IZABRALA NOVU VLADU!

BAJDEN GLASAO! Evo na koji način su to uradili on i supruga!

FRANCUSKA OPET UVODI KARANTIN! Potpuna zabrana kretanja

RASTURANJE! Jermenska PVO uništila danas azerbejdžansku „LETEĆU SMRT“! (VIDEO)

Odbrana u prvom poluvremenu u četi Vlade Šćepanovića nije postojala, pa se s pravom ljutio mladi stručnjak na svoje izabranike. Sa druge strane, Francuzi, željni igre posle dosta problema sa korona virusom koji su imali i karantina u kojem su bili, jedva su čekali da zaigraju kako treba i da svoj „bes“ zbog izolacije na nekome iskale.

Danilo Anđušić i Alen Omić su igrali odlično, baš kao i Pelos, a Partizan sa druge strane, u prvom poluvremenu nije igrao ništa. Ali baš ništa. Nisu uradili ništa vredno pomena.

PROČITAJTE JOŠ

DRAGAN BLAGOJEVIĆ ZA HAPPY TV: Ovako izgleda Evropa okovana koronom! (VIDEO)

Predrag Kon o UVOĐENJU POLICIJSKOG ČASA! Evo za koje je sve HITNE MERE DOKTOR KON!

CRNI REKORD! SRBIJA U KANDŽAMA KORONE: Pozitivno više od 1.300 osoba

Rekao samo joj da mi VERUJE! HEROJI GRADILIŠTA o SPASAVANJU devojčice iz ZAPALJENOG STANA na Dorćolu!

U drugom se situacija malo popravila, crno-beli su počeli da igraju bolje odbranu – koju u prvom poluvremenu nisu igrali uopšte – ali je Buržu odgovaralo da umrtvi igru te su sve vreme na bezbednoj razlici držali crno-bele.

Bilo je ovo za zaborav! Ako hoće da se bore za mesto u drugoj fazi Evrokupa, Partizan će morati dosta, dosta bolje. A Burž bi mogao da im bude direktan konkurent za plasman u drugu fazu ovog takmičenja. Zbog toga je trebalo da razmišljaju i o razlici sa kojom će da izgube… Videćemo da li će ih ovaj visok poraz koštati plasmana u drugi krug.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter