Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
15.12.2023 u 07:59
0

CRNO BELA MAŠINA: Obradović otkrio kako je savetovao igrače protiv Litvanaca

Crno-beli došli do osme pobede u Evroligi.

Košarkaši Partizana slavili su važnu pobedu u Kaunasu nad ekipom Žalgirisa rezultatom 93:85.

Crno-beli su tokom većeg dela susreta dominirali, imali su prednost čak i dvocifrenu, ali su domaći znali sa trojkama preko Evansa da smanje i tako nagoveste neizvesnu završnicu. Ipak, izostala je drama.

– Znali smo da će Žalgiris izaći mnogo agresivnije u trećoj četvrtini. To je bio razlog da počnu da smanjuju rezultat. Reagovali smo jako dobro. Oni su bili bez tri igrača, mi takođe. Veoma sam ponosan kako smo odigrali – rekao je Željko Obradović posle meča.

Jedno od pitanja za legednarnog trenera na konferenciji bilo je da otkrije kako je savetovao igrače u trenucima kada se počela da topi prednost u trećoj četvrtini.

– Rekao sam igračima da se smire i da koriste svoje prednosti u napadu.

ŽELJKO OBRADOVIĆ OŠTAR: „Žalgiris je tim koji igra izvanredno“

Kapiten crno-belih Kevin Panter je sa 22 poena vodio svoju ekipu do pobede.

– Svih 40 minuta smo ostali smireni i koncentrisani. I kada su smanjivali, uspeli smo da reagujemo na pravi način – rekao je lider ekipe Partizana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter