Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
13.12.2023 u 17:55
0

ŽELJKO OBRADOVIĆ OŠTAR: „Žalgiris je tim koji igra izvanredno“

Sa druge strane, trener Partizana Željko Obaradović istakao je da će svako naredno gostovanje biti najteže.

Košarkaši Partizana će u okviru 14. kola Evrolige odmeriti snage protiv Žalgirisa u Kaunasu, a taj duel je na programu u četvrtak od 19 časova.

Crno-beli se nalaze u seriji od tri uzastopne pobede u pomenutom takmičenju, pošto su savladali Panatinaikos, Monako i Olimpiju iz Milana. Ipak, aktuelni osvajač ABA lige u ovaj meč ulazi lišen pomoći Alekse Avramovića, Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića, dok je upitan nastup Zeka Ledeja, Džejmsa Nanelija i Nemanje Jaramaza.

Sa druge strane, trener Partizana Željko Obaradović istakao je da će svako naredno gostovanje biti najteže.

– Svako naredno gostovanje će biti najteže. Žalgiris je tim koji igra izvanredno, imaju jasnu ideju kako i gde da napadaju i imaju ogromnu energiju, kako napadački tako i defanzivno – započeo je Željko Obradović.

Istakao je da njegove izabranike očekuje veoma težak meč, uz napomenu da Žalgiris ima veliku podršku navijača.

OBRADOVIĆ O POVREDAMA: Trener crno belih otkrio stanje Jaramaza i Smailagića

– Sigurno je da nas očekuje veoma teška utakmica. Znamo da je tamo arena uvek ispunjena do poslednjeg mesta. Imaju veliku podršku i to je fenomenalan ambijent za igranje košarke – završio je trener crno-belih.

Podsećanja radi, Partizan posle 13 kola ima skor od sedam pobeda i šest neuspeha.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter