Izvor: b92
30.04.2024 u 08:51
0

DŽAMAL MAREJ: OVO SAM SANJAO KAO KLINAC!

Džamal Marej je drugi put u seriji pogodio koš za pobedu Denver Nagetsa i odveo ih u drugu rundu NBA plej-ofa.

Marej je poentirao na tri i po sekunde pre kraja i doneo Nagetsima 108:106 za 4-1 protiv Los Anđeles Lejkersa.

„To su šutevi koje sanjaš kao klinac. Vežbaš ih u dvorištu“, rekao je Marej o tom šutu.

NOVAK PROPUŠTA VAŽAN TURNIR? Đoković zbog operacije mora da promeni plan?

„Ali ne dobijaš taj šut ako svi ne odigraju. Ej-Dži (Aron Gordon) je imao ogroman skok. Ne mogu da van opišem koliko je bio važan. Majk (Braun) je pogodio ogromne trojke“, dodao je Kanađanin.

„To je zbog saigrača uspelo. Rade sjajan posao, traže način za novi posed, da zaustave napad. To može da reši utakmicu. Nekad je najlakše pogoditi šut. Treba zaustaviti Lebrona Džejmsa. To je izazov“.

 

Upravo je Lebron bio Marijev uzor dok je odrastao.

„Sećam se kada sam bio klinac, on je igrao protiv Orlanda, za Klivlend. Nosio sam njegov dres, dobio sam ga za rođendan od očevog prijatelja. Sećam se da sam tad nosio njegov dres, a on je pogodio šut u poslednjoj sekundi. Znam da sam rekao ocu, nema šanse da pobede i sećam se kako ostajem bez daha“, opisao je Marej.

„Bio mi je uvek omiljeni igrač. Zadovoljstvo je igrati protiv njega. Tera te da razmišljaš tokom utamice. I dalje je fizički dominantan, ali te tera da razmiljaš o igri, dodavanjima, njegov tajming je sjajan. Ma znate Lebrona, zadovoljstvo je igrati protiv njega i zabavno je pobediti ga. Blokirao me nekoliko puta, pogodio sam nekoliko šuteva, ali me blokirao na jednom polaganju i mislim na zakucavanju u drugoj utakmici. Zabavno je imati takav duel sa jednim od najvećih“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter