Izvor: Kurir
22.04.2024 u 07:30
0

DOMINACIJA NIKOLE JOKIĆA: Pogledajte kako je sredio Lejkerse!

Dominacija kakvu svet ne pamti! Denver je u noći između subote i nedelje ispisao istoriju NBA lige, pošto je deveti put zaredom savladao Los Anđeles Lejkerse, a Nikola Jokić nastavio je da beleži impresivne brojke protiv 17-ostrukih šampiona najjače lige na svetu.

Zahvaljujući Srbinu, Nagetsi su postali prvi klub koji je zabeležio devet vezanih trijumfa protiv jednog protivnika u NBA ligi. Savladali su Lejkerse rezultatom 114:103 i došli do prednosti od 1:0 u prvoj rundi plej ofa.

Nikola je ponovo ostavio u senci zvezdani tandem Lebron Džejms – Entoni Dejvis i po ko zna koji put bio apsolutni heroj svog tima. Utakmicu je završio sa 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Dovodio je do ludila Lebrona i ekipu, radio bukvalno šta je hteo na terenu! Pogađao sa svih strana, dominirao u reketu, sjajno razigravao saigrače i atraktivnim zakucavanjima oduševljavao publiku u „Bol areni“.

JOKIĆEV SAIGRAČ DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST! Denver srušio Lejkerse, a njega ispitivali o KRIMINALU!

Slavni Lejkersi ga očito posebno inspirišu, pošto su brojke koje beleži protiv tima iz LA nadrealne. Postao je njihova najgora noćna mora!

Na 27 utakmica, koliko je odigrao protiv Lejkersa u karijeri, prosečno je beležio 20,2 poena, 10,4 skoka i 6,5 asistencija.

Posebno impresivna je njegova statistika na poslednjih devet mečeva, koje su Nagetsi rešili u svoju korist.

Verovali ili ne, Nikola u rekordnom trijumfalnom nizu protiv Lejkersa ima tripl-dabl u proseku – 27,2 poena, 13 skokova i 10,7 asistencija po utakmici!

Svoj impresivni niz mogao bi da nastavi već u noći između ponedeljka i utorka (04:00), kada Denver i Lejkersi u „Bol Areni“ odigrati drugi meč u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter