Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
12.12.2023 u 08:05
0

OBRADOVIĆ O POVREDAMA: Trener crno belih otkrio stanje Jaramaza i Smailagića

Strateg crno-belih hvalio Vukčevića i Koprivicu, najavio da će u Kanusa da putuje i mladi Savo Drezgić.

Partizan kao da je ušao u zonu sumraka. Nikako Željko Obradović i navijači crno-belih ne mogu da uživaju u seriji pobeda i sve boljih izdanja Pantera i drugova, jer iz utakmice u utakmicu najtrofejniji trener Evrope ostaje bez igrača u rotaciji.

Posle Trifunovića, Kaminskog i Avramovića, crno-belima se večeras u Areni protiv Studentskog centra povredio i Ognjen Jaramaz, dok je prilično nezgodan udarac u glavu dobio Alen Smailagić.

– Jaramaz kaže da ga boli prilično, iskreno je skočni zglob, ne možemo u ovom trenutku da znamo ozbiljnost, ali ima bola. Takođe, Alen je dobio udarac u glavu, pred kraj utakmice je tražio izmenu jer ga je bolela glava. Kako će da izgleda to večeras i sutra, videćemo – kazao je Obradović, otkrivši da Kaminski verovatno neće putovati ni u Kaunas, te da bi ekipi trebalo da se priključi tek naredne nedelje.

11. KOLO EVROLIGE: Košarkaši Partizana večeras igraju protiv Valensije
kkpartizan.rs

Otkrio je trofejni strateg i da će crno-beli na gostovanje Žalgirisu krenuti jači za mladu nadu Valjka Savu Drezgića.

– On dete dolazi sa nama, on je deo tima. Ja sam mu dao i u prvom poluvremenu šansu kada je normalna utakmica. Pokazuje kvalitete, suština je da treba da bude još agresivniji. Ta mladost treba da mu da to. To su mladi igrači. Treba da koristi svaki momenat. Putovaće sa nama u Kaunas. Videćemo kako će da se razvija, to je dete koje zaslužuje priliku.

O samom meču sa Studentskim centrom Obradović je bio prilično kratak…

– Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, odigrali sjajno prvo poluvreme, onda imali malo taj slabiji period u trećoj četvrtini, ponovo podeljena minutaža. Oni se uvek bore do kraja, to su uradili i na ovoj utakmici. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su bili na utakmici, posebno mladim naraštajima, deci, ponosni smo što su oni tu i što gledaju utakmice Partizana.

Ponovo je najtrofejniji trener Evrope meč krenuo sa tri visoka igrača u petorci.

– To su delovi utakmice. Počinjemo tako, videli ste statistiku Smailagića. Ne samo to, skokovi, odbrana na toj poziciji. Delovi meča, to nije nešto što je kontinuirano. Situacija je takva kada imaš povređene igrače. Imali smo toga dok se Kevin nije vratio, sada nije tu ni Aleksa. To iziskuje neke stvari kada je taktika u pitanju. Zato počinjemo sa tri visoka igrača.

OBRADOVIĆ PRED DUEL SA STUDENSTKIM CENTROM: „Svesni smo kvaliteta koje oni imaju“

Pohvale su večeras sazlužili Tristan Vukčević i Balša Koprivica.

– Igrali su odlično prvo poluvreme i počeli loše drugo. Ali su odigrali sasvim korektno. Cela postava je igrala slabo. Znaju oni koliko poverenja imam u njih i dobijaju priliku uvek. Nastavićemo tako. To su deca o kojoj vodimo računa. Nastavićemo da im verujemo, to je sigurno – naglasio je Željko Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter