Izvor: telegraf.rs
12.12.2023 u 07:23
0

SRPSKI KOŠARKAŠI PRIREDILI SPEKTAKL: Bogdanović postigao 10 trojki, ali Jokić pobedio u velikoj drami (VIDEO)

Malo je reći da Srbija nije spavala, već da je čekala duel Atlanta Hoksa i Denver Nagetsa u NBA ligi, duel Bogdana Bogdanovića i Nikole Jokića, koji nimalo nije razočarao. Centru iz naše zemlje se piše pobeda od 129:122, ali, bek šuter je praktično zapalio čitavu ligu i postigao je 40 poena!

Kakav duel, kakav meč! Utakmica je obilovala preokretima, poprilično raspucano su obe ekipe ušle u meč, a poeni su se ređali kao na traci kako kod jednih, tako i kod drugih.

Već posle prvih 12 minuta, Atlanta je imala prednost od osam poena, postigli su Hoksi čak 36 poena, primili 28, ali su onda u drugoj deonici obrnuli uloge, tu su gosti iz Atalante postigli „samo“ 26 poena, nasuprot 37 Denvera.

Jasno je bilo već u tim momentima šta će se sve desiti, ali, pravi spektakl je tek usledio.

SRPSKI DUEL U NBA PA ZAGRLJAJ: Pogledajte snimak Jokića i Bogdanovića (VIDEO)

Nikola Jokić je u prethodno vreme dosta kuburio sa šutem iz igre, ali, sada mu je i to išlo. Međutim, nije išlo kao Bogdana Bogdanovića, koji je imao utakmicu karijere u NBA ligi! Srpski bek je utakmicu protiv Denvera završio sa neverovatnih 40 poena, uz odličan šut iz igre, jer je postigao 10 trojki iz 15 pokušaja, što je neverovatno.

Međutim, čak ni takva igra Bogdanovića, takva uterska klinika nije bila dovoljna da se dođe do pobede, jer je Denver mogao da se osloni na Nikolu Jokića koji je imao odlično šutersko veče – 9/13 iz igre, što je bilo dovoljno za 25 poena, a uz to je imao i po osam skokova i asistencija, dok jenajbolji bio Džamal Marej sa 29 datih koševa. Oni su imali i značajan dodatak u vidu Džulijana Strotera, koji je postigao 22 kođša.

Reklo bi se da je ključni momenat ovog meča viđen u trećoj deonici. Ovde je Denver napravio ralziku od čak 14 poena, što je bilo dovoljno. Istina, zapalio se Bogdan u poslednjih 12 minuta, ali, nije mogao sam da iznese ovaj meč protiv aktuelnog šampiona NBA ligi.

Ovo je bila 15. pobeda Denvera u dosadašnjem toku sezone, dok je Atlanta na skoru od devet pobeda i 13 poraza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter