Izvor: 24SEDAM
12.10.2024 u 20:15
0

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA: Crvena zvezda je rutinski i bez naznake drame pobedila Igokeu!

Posle 40 minuta igre, Crvena zvezda - Igokea 91:68 (22:19, 27:15, 26:13, 16:21)

Košarkaši Crvene zvezde nisu počeli sezonu u AdmiralBet ABA ligi kako su želeli. Posle tri utakmice imaju samo jednu pobedu, pa je duel četvrte runde sa Igokeom za branioca titule pod moranjem. Na drugoj strani, Igokea ima skor 2-1.

Dešavanja iz „Beogradske arene“ pratite uživo u našem tekstualnom prenosu.

Kraj meča: Crvena zvezda – Igokea 91:68

Kraj treće četvrtine: Crvena zvezda – Igokea 75:47

28. minut: Nema nikakvih iznenađenja, Zvezda nastavlja da gazi, Igokea ne može ništa da odbrani. 70:45

23. minut: Daum daje svoj već osmi poen i to je najveća razlika do sad – 61:39. Ipak, Simanić se sjajno snalazi. Odlično je raspoložen bivši igrač Crvene zvezde. 61:41

21. minut: Drugo poluvreme počinje napadom Zvezde, na kraju Kalinić rešava za 51:34.

 

Kraj prve četvrtine: Crvena zvezda – Igokea 22:19

5. minut: Džons je priveo Igokeu na samo pola koša razlike, ali prvi centar gostiju Terel Karter je napravio treću ličnu grešku. Nije ga izveo trener Stefanović kad je imao dve, ali sada mora. Daum pogađa samo jedno bacanje. 9:7

4. minut: Kodi Miler Mekintajer je dao jedini koš u prva dva minuta, a onda je Kenan prekinuo sušnu seriju trojkom. Karter je poentirao, a onda Bolomboj pogađa za tri opet! Igokei je zamalo istekao napad, ali je Radošić uz zvuk sirene pogodio „nemoguć“ šut. Zanimljiv početak. 8:5

– Počeo je meč!

Startne petorke:

Crvena zvezdaMiler-Mekintajer, Kenan, Kalinić, Bolomboj, Daum.

IgokeaRadošić, Džons, Milosavljević, Simanić, Karter.

– Igrači su na terenu, meč samo što nije počeo.

– Zvezda nje dobro krenulo u AdmiralBet ABA ligi, ali je zato sjajno startovala Evroligu – dve pobede u prva dva kola. Ova druga bila je u sredu protiv Baskonije u Areni, tako da svi veruju da klub više neće sebi dozvoljavati da se igra. Što se tiče Evrope i Igokee, „igosi“ su prva dva kola Lige šampiona zabeležili pobedu i poraz.

– Igokea je prva dva meča igrala u gostima i oba dobila – Split, pa Zadar, ali je u prvom meču kod kuće izgubila.

– Zvezda je u prvom kolu izgubila od novoformiranog Dubaija, da bi posle trijumfa nad Mornarom kod kuće izgubio u gostima od Splita.

17.00 – Podsećamo vas na izjave trenera uoči meča u Beogradu.

– Izuzetno, izuzetno važna utakmica za nas, i to protiv tima koji zaista igra dobro. Uz sve to, ukoliko im to dopustite, i ne pristupite i ne odigrate utakmicu na pravi način, u stanju su da Vam nanesu ozbiljnu štetu i ugroze vas. Očekujem od mojih igrača da svi do jednog budu psihički potpuno spremni za ovu utakmicu – rekao je Janis Sferopulos, trener Zvezde.

– Izuzetno teška utakmica ispred nas, u isto vreme i laka jer nemamo ništa da izgubimo. Izmerićemo se protiv aktuelnog šampiona ABA lige. Posle ne znam koliko godina imaju sjajan start u Evroligi, tako da pričati o njihovim kvalitetima je suvišno.

Mi ćemo probati u ovom kratkom vremenu poslije povratka iz Nemačke da se oporavimo i pripremimo utakmicu na najbolji mogući način. Idemo da odigramo najbolje što možemo, a ako se ukaže i najmanja šansa za izenađenje mi ćemo je ugrabiti. Verujem u moje momke i siguran sam da ćemo dobro izgledati – kazao je Nenad Stefanović, strateg Igokee.

16.55 – Sudije su: Miloš Koljenšić, Marko Mustapić i Aleksandar Davidov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter