Izvor: NOVOSTI
21.12.2020 u 14:14
0

CRVENO-BELI ČEKAJU REZULTATE: Pogledajte od čega zavisi njihov put u Rusiju

KOŠARKAŠI Crvene zvezde trebalo bi sutra od 18 sati da igraju u Rusiji meč protiv Zenita u 16. kolu Evrolige.

Kao što je poznato crveno-beli su morali da odlože jučerašnju utakmicu ABA lige protiv Cedevita Olimpije jer se u taboru kluba sa Malog Kalemegdana pojavio najmanje jedan pozitivan slučaj na virus korna. Zbog toga je ceo tim stavljen u karantin kako bi se sprečilo dalje širenje zaraze.

Da li će se utakmica u Sankt Peterburgu odigrati zavisiće od drugog testiranja igrača.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PONOVO ŠOKIRA: Marić SPREMIO ekskluzivnu emisiju, ovo NE SMETE propustiti! (21 SAT)

ULOV NA KELEBIJI: Kamiondžija pokušao da pobegne sa više od 80.000 evra, CARINICI SU ODMAH POJURILI ZA NJIM

ĐERLEK: Bez vakcinacije nećemo postići kolektivni imunitet

DANAS POČINJE ZIMA: Na nebu se očekuje fenomen, a isti takav tek za 60 godina

Kako nalažu prvila elitnog takmičenja, Zvezda je obavila novo testiranje, pa ako se ispostavi da nema više zaraženih, klub će uhvatiti let za ovaj ruski grad u 16.30.

Pak, ukoliko se desi da crveno-beli imaju manje zaraženih od minimalnog broja, čelnici Evrolige biće prinuđeni da odlože meč.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter