Izvor: HappyBSC
21.12.2020 u 09:56
0

MAGIJA TEODOSIĆA: Zabeležena nova pobeda virtusa (VIDEO)

Otkako je dobio otkaz koji je dan kasnije poništen, Aleksandar Đorđević niže pobede sa Virtusom

NAJVAŽNIJE DANAS

NOVI DETALJI DRAME: On je pronašao Milicu i Stefana

UŽAS U KRUŠEVCU: Bačena bomba na porodičnu kuću

VREMENSKA PROGNOZA ZA 21.DECEMBAR: Uglavnom oblačno i suvo!

Skor je četiri pobede u četiri meča. Dve u Evrokupu i dve gostujuće u prvenstvu. Poslednja u nizu je bila na gostovanju Trevizu.(92:78) koji je u sredini tabele.

Blistao je sinoć Miloš Teodosić sa 20 poena, devet asistencija i četiri skoka za samo 25 minuta na parketu. Za dva je šutirao 4/5, za ti 3/6, sa linije penala 3/4. Imao je indeks čak 31, a neke od asistencija su bile čudesne u njegovom stilu poput ovih:

Teodosić je već za poluvreme upisao 16 poena i šest asistencija i bio nezaustavljiv za odbranu Treviza. Virtus je ubacio preko 50 poena za poluvreme, imao desetak razlike i bilo je jasno da neće prokockati ovu pobedu. Na kraju treće je već bilo 20 razlike i sve je bilo gotovo…

Za razliku od Teodosića, njegov zemljak Stefan Marković je imao partiju za zaborav i završio je sa indeksom minus dva. Za 18 minuta nije upisao ni poena, imao je tri izgubljene lopte i samo jednu asistenciju, a iz igre je šutirao 0/2.

Virtus se popeo na treće mesto na tabeli i napravio je sjajnu uvertiru za veliki derbi protiv Olimpije Milano u narednom kolu, kada se očekuje debi velikog pojačanja Marka Belinelija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter